Friday, May 15, 2009

Offline........

Dear all..................

I have yet another announcement to make.....I will be offline from tomorrow onwards for at least a week......this is because my computer needs some "fixing". Actually I'm not so sure how it's going to work out.....but I hope that it will not take too long for them to fix it as I will miss my darling PC badly hehehe.......

I will try to check my mails from the internet cafe within that period in case any of you guys sent me emails inquiring about the cards.

Till then..... ;)
Offline........SocialTwist Tell-a-Friend

2 comments:

azli said...

Salam dari kami sekali lagi http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/
kami dah kunjungi blog anda berkali-kali.. nice kreatif tak lokek kongsi idea.. alhamdulillah ade orang mcm ni lagi..

Ok.. kami rasa ade potensi di kosialkan lebih meluas dalam blog ni.. kalu ade tengok rancangan Marta Stiwerd tak atau lah nak eja setiap hari ape NTV7 tgh hari kami tengok orang tu boleh bisnes lah dengan jual card cam ni

Azlina Abdul said...

Terima kasih Azli! Saya memang peminat Martha Stewart...selalu gak tengok rancangan dia di NTV7 dan selalu gak pergi kat website dia. Banyak idea yg leh dapat dari Martha... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...