Tuesday, January 20, 2009

Baby stroller shaped card



NB005


I am so excited about this new baby gift card I made for my customer.....it's for her new born's majlis cukur jambul! :) She specifically wanted the shape of the card to be of a baby stroller. So I designed a simple one for her that would be suitable to be given as a Thank You card to her friends and relatives who have helped her during the ceremony......

This card is pretty small in size.....about 8.5cm wide x 8.5cm in length. It comes with a cute little handmade envelope that's soft green in color! So cute! :)


Baby stroller shaped cardSocialTwist Tell-a-Friend

12 comments:

Anis Hartini Haron said...

lin...i akan order card comel nie bila i ada buat baby shower..tapi i still tak kawin lagi.....hehehehehehe
so it means lambat lagi la..tapi lawa gila la..suka sgt....

Azlina Abdul said...

hehehe....takpe Anis...kita boleh geng...I pun still tak kawin2 lagi huhuhu...asyik buat kad utk orang lain jer...utk diri sendiri entah bila ahaks2....LOL! TQ 4 the sweet comment! :)

Anonymous said...

Lin dear...sorry saja x mau email..apa khabar? Comelnya card for baby tu...anyway..bila kita boleh jumpa ya? I wanna interview u, nak buat story on Lin Handmade Greetings Card..pls...ok then...take care.

k sha

Azlina Abdul said...

Hi Kak Sha...alhamdulillah I'm fine, just a little busy these days hehe...thank you for your sweet comment and...you want to interview me???? boleh3! hehe!

SOHO Mama said...

Lin, this card is simply gorgeous! Pandai client u, pilih shape baby stroller...clients kita yg kdg2 bring out the best in us, kan :)

Millie

Azlina Abdul said...

Yup! Betul tu Millie...customer I yg sorang ni memang creative orangnyer hehe...kalau dia order cards from me mesti cards tu nanti ramai yg berkenan disebabkan ideanyer tu yg lain dari yg lain hehe... ;)

fafa said...

hehehhehe... i pon tak kawin lagi!! tapi if i kawin.. n ader anak.. nak buat invatation card ke aper ker.. i suro je sis lin ni buat!!! hehehehehe!!! cantik sangat!! nak soh i buat mmg malas la sangat!!!

Anonymous said...

hehe....*kembang kejap* sbb lin bagi pujian kat i...bukan senang nak terima pujian from lin! hehehe...thks lin!

`mama elman`

Azlina Abdul said...

Fafa: I think when you get your own baby mesti you akan buat sendiri kad tu hehehe....and I know you can do it since you pun a creative card maker juga hehe! :)

Mama Elman: Pujian I untuk you memang ikhlas dari hati tuuu..... :)

ChibimarukO said...

mcmana buat bentuk stroller kad tu?

Noor Azlina Abdul Samad K. said...

Lukis bentuk baby stroller tu on the paper and gunting. :)

ChibimarukO said...

ooo ok tima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...